Monday, 6 January 2020

Taman Tasik Titiwangsa | selepas renovation

Salam n hyee~~~~

Rasa semua orang tahu tentang kewujudan tasik ni. Cuma dah bertahun closed due to renovation kan. Last pergi 2 tahun lebih yang lepas. Nampak banyak perbezaan lepas renovate.

Cumaaa satu je masih sama iaitu masalah SAMPAH. Dalam tasik masih ada sampah bekas makanan yang dibuang, sisa rokok dan makanan ringan. Dah masuk tahun 2020 pun mentaliti masih sama. Walaupun dah disediakan tong sampah tapi masih ada yang buang merata.

Please take note juga jalan untuk pejalan kaki dan yang mengunakan basikal. Nanti tak pasal-pasal ada kemalangan kecil dalam tu.

So kalau nak tengok macam mana tasik titiwangsa sekarang buat play video dibawah. Tak ambik banyak pun. Tapi still worth untuk pergi bagi yang tak pergi lagi. Cuma ingat ye, jangan buang sampah merata.











4 comments:

  1. Tu la kan, sayang nya sampah masih isu utama 😭

    ReplyDelete
  2. Tak faham kenapa orang suka buang sampah merata².

    ReplyDelete
  3. Masuk berita sampah dan pampers merata2.. alahai org bandar.. mmg memalukan..

    ReplyDelete
  4. teringin juga nak ke sana.. lepas dah renovate, asyik tgk org je amik gambo

    ReplyDelete

hye!

Thank you for your feedback :)

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin

Salam n hye semuaa~~ (PEMENANG GA AKAN DIUMUKAN PADA 7HB MELALUI POST DI BLOG) So ni kali pertama aku buat contest. Harap ada sambutan...