Wednesday, 8 January 2020

Pacific Regency Hotel | Review

Salam n hyee~~

Aku selalu pergi sini atas urusan kerja. Benda aku suka dengan hotel ni ada rooftop bar atas tu dan aku suka lepas around 10 lebih ke atas sebab waktu tu tak ada orang.

Yup. Ada serve alcoholic beverages tapi aku tak order melalu bar tu tapi dekat room service. Order kat bilik dah minta pelayan dia hantar dekat bar tu. Aku suka makan kat rooftop sambil2 tengok pemandangan dekat bawah.Dekat bar tu ada swimming sekali.

Luna bar ni open dekat orang luar juga bukan untuk tetamu hotel je. Tapi Luna Bar tak ramai sangat sebab closed 12.30pm so xboleh lepak lama sangat situ. Tambahan pulak banyak bar lain yang open sampai kepagi kan so sebab tu tak ramai.

Selalu lepak aku jadi last customer situ sebab datang sejam nak closing dah. Hahah. So ok la lepak2 kejap.

Kawasan pun dekat dengan dengan semua. KLCC dan bukit bintang pun dekat. So senang nak pergi makana tempat lain kalau tak berminat dengan hidangan hotel (banyak sangat makanan dia so okaylah tak payah keluar)


So kalau ambik package untuk breakfast sekali pun okay je cuma tak banyak sangat pilihan yang ada (ada pasta, nasi, snack dan buah). Banyak juga tapi kalau nak cuba makanan luar pun ok sebab banyak cafe lat luar tu.

So overall hotel, service dan harga amat berbaloi. Range dari 190-400 begantung kepada bilik yang kita nak. Hotel ni hotel 5 bintang tapi tak secanggih 5stars hotel lain bagi akula.


Ni breakfast dekat SOI 


Bilik di pacific regency 



Night view dekat luna bar 







7 comments:

  1. Strategik tempat. Malam cantik tengok lampu-lampu.

    ReplyDelete
  2. nama hotel. memang best. kalau akak, fefeling orang ada2 jap..haha

    ReplyDelete
  3. nama hotel. memang best. kalau akak, fefeling orang ada2 jap..haha

    ReplyDelete
  4. cantik betul view nya bila malam tuh...

    ReplyDelete

hye!

Thank you for your feedback :)

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin

Salam n hye semuaa~~ (PEMENANG GA AKAN DIUMUKAN PADA 7HB MELALUI POST DI BLOG) So ni kali pertama aku buat contest. Harap ada sambutan...