Thursday, 2 January 2020

K Fry Urban Korean

Salam n hyee~~




So kedai ni dah lama buka(aku pergi outlet klcc) tapi sebab malas q so selalu tak jadi pergi. Tapi sekarang tak payah susah2 q. Hanya ambik no dan download apps QUEQ so nanti bolehla jalan2 dulu(biasa ambik masa more than 40min) sebelum dapat seat.



Sebelum makan tu sempatlaa aku singgah lepak kinokuniya dengan makan aunty anne dlu(see lama jugak nak tunggu seat)


Hari tu aku pergi sorang je. So memang tak la dapat habis makan semua sorang.



Ayam boleh pilih nak sweet, spicy or mix. Aku ambil sweet sebab tak makan pedas. Gabungan ayam + mozarella cheese tu bagi aku ngam jugak. Aku bagi rate 8/10. Sebab kalau makan ayam tu without cheese tu rasa tak berapa ngam sangat.

Kalau nak makan without cheese boleh cuba ayam 4fingers or chickenplus.

Harga dia for 12pcs around Rm55-Rm65 sekali dengan cheese and fries.

Nak tengok full video boleh visit sinii >>> K FRY URBAN KOREAN

Adiossss...

2 comments:

hye!

Thank you for your feedback :)

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin

Salam n hye semuaa~~ (PEMENANG GA AKAN DIUMUKAN PADA 7HB MELALUI POST DI BLOG) So ni kali pertama aku buat contest. Harap ada sambutan...