Wednesday, 15 January 2020

E-TUNAI RAKYAT | Touch n go e wallet

Salam n hye~~~ Korang tahu ke korang boleh claim RM30 e tunai rakyat mulai hari ni sampai 15 march? Hanya download aplikasi touch n go e wallet dekat playstore dan claim. Klik e tunai rakyat tu.

Langkah-langkah nak claim ialah.
1. Download aplikasi TOUCH N GO EWALLET atau BOOST dekat playstore.
2. Lepas register dan claim!





Boleh claim melalui aplikasi touch n go or grab and boost tau. Tapi saya lebih prefer touch n go sebab selalu guna dan dapat cash back balik walaupun tak banyak.



Dan adakah korang tahu yabg touch n go e wallet ni boleh beli tiket movie tgv dengan harga RM10 SAHAJA untuk semua movie2 baru? Tapi hanya dia kaunter self service la.


Bermula dari bulan disember 2019 sampai disember 2020 dan akan dapat cashback RM5 BALIK.. Berbaloi kan?

13 comments:

  1. ada dengar jugak, tapi belum kesempatan nak claim lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xyah.. Error je skrg. Hahahaha.. Cuba lagi 3 4hri lgi. Haha

      Delete
  2. Untung ada banyak kelebihan.

    ReplyDelete
  3. Masalah tak reti camne nak buat... hehe. Xpaham bila tengok ayat panjang2..hehe

    ReplyDelete
  4. Dah sediada TnG e-wallet bila tekan forgot pin, key in phone number notification tulis sorry unexpected error dah 3 orang try kat office ni dari pagi tadi tak boleh. Sadisnya hahahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb ramai sgt kot cuba.. Biasa ok.. Tunggu reda skit dlm 3 4 hari lagi. Hahahah

      Delete
  5. thanks dear for sharing this info.
    nnt akak nak suruh bujang akak buat kan ni.

    ReplyDelete
  6. kak ada jugak claim. tunggu ja lah ni berjaya dapat ke tak :D

    ReplyDelete
  7. Mama x penah lagi register Ni tau

    ReplyDelete

hye!

Thank you for your feedback :)

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin

Salam n hye semuaa~~ (PEMENANG GA AKAN DIUMUKAN PADA 7HB MELALUI POST DI BLOG) So ni kali pertama aku buat contest. Harap ada sambutan...