Friday, 17 January 2020

Bukit Ekspo UPM | How to release stress

Salam n hye~~~

Pernah pergi bukit ekspo UPM? Kalau tak pernah boleh pergi sebab dia lagi besar dari tasik titiwangsa dan banyak pokok-pokik dan tanaman lain. Ada tempat untuk BBQ lagi.

Tapi apa yang paling best ialah bagi ikan makan kat tasik. Itu adalah salah satu cara nak relax dan lepaskan stress. Tak percaya boleh cuba.



Cantikan tempat ni? 




Untuk lebih lanjut nak tengok macam mana ikan berebut makan boleh video kat atas.

Disebabkan saya pelajar kat so memang recommended untuk siapa2 yang nak riadah dan melepaskan stress. Haha


Tak boleh dinafikan semua spot cantik untuk bergambar. 


Boleh berjam tengok ikan dan bagi dia makan. 






9 comments:

  1. Tempat untuk tenangkan fikiran.

    ReplyDelete
  2. memang best sekali sekala dapat lepak kat tempat macam ni, hilang stress semua :)

    ReplyDelete
  3. ummi dan faiz kalau pergi jogging kat tasik bawak bekal roti sb nak bagi ikan makan.hehehe

    ReplyDelete
  4. waalaikumussalam. best nya, kak memang suka tasik dan laut ^_^

    ReplyDelete
  5. tgk tempat pun dah tahu tenang.. duduk santai2 bg ikan makan, release tension

    ReplyDelete
  6. UPM ni jauh jugak dgn umah akak, kalau dekat rajin jugak lah nk ke sini...

    ReplyDelete
  7. Betul la semua sudut nampak cantik Dlm gambar

    ReplyDelete
  8. tempat menarik dan menenangkan jiwa

    ReplyDelete
  9. Tempat ni cantik. Adakah tempat ni yang ada pokok besar dah ditebang tu?

    ReplyDelete

hye!

Thank you for your feedback :)

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin

Salam n hye semuaa~~ (PEMENANG GA AKAN DIUMUKAN PADA 7HB MELALUI POST DI BLOG) So ni kali pertama aku buat contest. Harap ada sambutan...