Tuesday, 31 December 2019

Perniagaan Yang Mendatangkan Rezeki.

Salam n Hye.

Memulakan perniagaan ni memang rumit apatah lagi progress untuk membangunkan perniagaan kita.

Aku ada buka satu small cafe. Bagi aku yang setahun jagung ni banyak la juga halangan dan rintangan yg kena hadap. Contohnya, macam mana nak sustain business. Nampak macam senang. Tapi sebenarnya susah. Aku start waktu umur 24.. Sekarang baru 25..so barus setahun gais. Serius cakap.. Aku selalu rasa nak give up sebab stress sgt tpi aku cuba buat yang terbaik..

So ni adalah cara nak setup first business >>>>KLIK SINI


Apa2 pun moh le tengok menu aku dulu ye?

So sape2 yang nak datang support first branch aku kat sri permaisuri boleh tekan LOCATION. 2nd branch kat SETAPAK still dalm renovation mode lagi.

Boleh order via FOODPANDA(TAPI COVER 7KM RADIUS JE dari lokasi kedai).

Boleh guna apps BUNGKUSIT untuk order jugak 🍕🍕





No comments:

Post a Comment

hye!

Thank you for your feedback :)

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin

Salam n hye semuaa~~ (PEMENANG GA AKAN DIUMUKAN PADA 7HB MELALUI POST DI BLOG) So ni kali pertama aku buat contest. Harap ada sambutan...