Tuesday, 31 December 2019

Perniagaan Yang Mendatangkan Rezeki.

Salam n Hye.

Memulakan perniagaan ni memang rumit apatah lagi progress untuk membangunkan perniagaan kita.

Aku ada buka satu small cafe. Bagi aku yang setahun jagung ni banyak la juga halangan dan rintangan yg kena hadap. Contohnya, macam mana nak sustain business. Nampak macam senang. Tapi sebenarnya susah. Aku start waktu umur 24.. Sekarang baru 25..so barus setahun gais. Serius cakap.. Aku selalu rasa nak give up sebab stress sgt tpi aku cuba buat yang terbaik..

So ni adalah cara nak setup first business >>>>KLIK SINI


Apa2 pun moh le tengok menu aku dulu ye?

So sape2 yang nak datang support first branch aku kat sri permaisuri boleh tekan LOCATION. 2nd branch kat SETAPAK still dalm renovation mode lagi.

Boleh order via FOODPANDA(TAPI COVER 7KM RADIUS JE dari lokasi kedai).

Boleh guna apps BUNGKUSIT untuk order jugak 🍕🍕





Hayaki

Salam n hye.


Tempat fav aku kalau terasa nak makan nasi dagang mesti aku pergi HAYAKI. Yela, mana nak dapat yang sedap kan.. 

So, kalau korang mengidam nak makan nasi dagang ala-ala ganu dan kelantan boleh try HAYAKI. Banyak menu lain jugak cuma aku ngam dengan nasi dagang dia je.haha




Nicee kan? Hahahaha.. Kuah dia aku bagi 9.5/10. Memang hanpir perfect. So apaa lagi cuba laaa.. ❤️

Kalau nak tahu cawangan dia boleh klik SINI...

Tu je.



Btw.. Sape yang tak view YT aku boleh ke - - - > WanieyNordin

Monday, 30 December 2019

Still new~~

Salam and hye ❤️❤️


I'm still new dlm dunia blogspot ni. Lama dah tinggalkan.. Mohon tunjuk ajar balik❤️❤️

Kalau free boleh la subscribe yt aku. HahahaXD

Note: just tak sabar nak start blogging balik.. I dahh balik ❤️📝📝📝





Yt channel : WanieyNordin

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin

Salam n hye semuaa~~ (PEMENANG GA AKAN DIUMUKAN PADA 7HB MELALUI POST DI BLOG) So ni kali pertama aku buat contest. Harap ada sambutan...